Corona maatregelen

Corona maatregelen


Zoals u wellicht weet heeft de overheid aangegeven dat er maatregelen genomen moeten worden om de verspreiding van het corona virus te handhaven.


Ook Oldenhuis Agro is zich hier volkomen van bewust en neemt daarom ook maatregelen. De buitendienst zal op dit moment niet meer actief een fysiek bezoek brengen bij u op het bedrijf. De buitendienst is telefonisch en via de mail natuurlijk gewoon te bereiken ! tel. 0682415906/ eegert@oldenhuisagro.com. Mocht u een dringende vraag hebben en of een bezoek op prijs stellen dan kunt u dit laten weten en zullen wij kijken hoe wij dit in kunnen vullen.


 Het ophalen of bestellen van onderdelen in Bierum is gewoon mogelijk. Mocht u service nodig hebben op locatie of in Bierum dan is dit mogelijk in overleg met Boelo.  tel.0653401790/ boelo@oldenhuisagro.com


 Wij vragen u om bij lichte klachten vooral thuis te blijven en telefonisch zaken af te handelen en zeker niet naar de locatie in Bierum te komen. Ook vragen wij u om de van overheid afgegeven regels in acht te nemen. Bij de ingangen kunt u uw handen ontsmetten, het dragen van een mondkapje hoort er ook bij. Hierbij verwachten wij ook van u om 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers.
 
Namens het team van Oldenhuis Agro.